Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Mobiteli i Tableti Mobiteli Xiaomi XIAOMI POCO X3 NFC 6/128GB

XIAOMI POCO X3 NFC 6/128GB

xiaomi-0028 Xiaomi XIAOMI POCO X3 NFC 6/128GB Mobiteli i Tableti/Mobiteli/Xiaomi
Šifra: xiaomi-0028
Naša najniža cijena
265,31 €
265.31
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Veličina zaslona
Veličina zaslona
6,67"
Baterija (mAh)
Baterija (mAh)
5160 mAh
RAM (GB)
RAM (GB)
6
Glavna kamera
Glavna kamera
64+13+2+2MP
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

Poco X3 je novo gaming čudo iz Xiaomi obitelji.
Veliki zaslon veličine 6.67“ koji se proteže od ruba do ruba i savršen je za pregled sadržaja i igranje mobilnih video igara. Uz to zaslon Xiaomi Poco X3 pametnog telefona zaštićen je Corning Gorilla Glass 5 zaštitom. Poco X3 može se pohvaliti jednim od najfluidnijih zaslona u svojoj cjenovnoj kategoriji. Funkcija DynamicSwitch omogućuje telefonu uštedu energije automatskim prebacivanjem između 50, 60, 90 i 120 Hz, ovisno o slučaju uporabe i formatu sadržaja prikazanog na zaslonu.
Xiaomi Poco X3 pokreće jedan od najnaprednijih procesora trenutno, osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 732G procesor. G u nazivu stoji za gaming, za što je ovaj telefon stvoren.
Specifikacije najviše razine ne koriste se bez baterije koja traje. Kako bi zajamčio da korisnici mogu uživati u svim njegovim nevjerojatnim značajkama, POCO X3 NFC opremljen je velikom baterijom od 5.160mAh (tip) koja traje dulje od dva dana uz umjerenu upotrebu. Telefon podržava brzo punjenje od 33 W, što ne znači samo da se uređaj može napuniti do 100% za samo 65 minuta, već i da će ga punih 30 minuta napuniti do 62%
Al nudi vrhunski sustav stražnjih četverostrukih kamera koji se sastoji od glavne kamere od 64MP, ultraširokokutne kamere od 13MP, makro kamere od 2MP i senzora dubine od 2MP. Veliki 1.9 μm piksel senzor te zbog toga naglašava svjetlinu, čistoću i kvalitetu fotografija. Uz to je povećana je i brzina autofokusa osobito u pokretu ili u uvjetima lošeg osvjetljenja.
Prednja, selfie kamera od 20 MP ima high-res senzor u kombinaciji s tehnologijom 2.2μm piksela omogućava ti predivne selfije. Al Beauty značajka i izvrsni bokeh efekt omogućavaju ti studijsku kvalitetu tvojih selfija.
Posebno prilagođeni MIUI čini ga lakšim, bržim i fluidnijim pa tako Xiaomi Poco X3 ima bolju brzinu lansiranja aplikacija i osjetljiviji je na dodir i reakciju.

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
XIAOMI
Memorija [GB]
128
Boja
Shadow Gray (siva)
OS
Android 10, MIUI 12
Kamera
prednja: 20 MP
Jamstvo (mj)
24
Dimenzije
165.3 x 76.8 x 9.4 mm
Masa (g)
215g
Baterija (mAh)
5160 mAh
Procesor
SD 732G Octa-core 2x2.3 GHz & 6x1.8 GHz
RAM (GB)
6
Poveznost
LTE
Ostalo
pametni telefon optimiziran za gaming, brzo punjenje 33W, NFC,bočni senzor za otisak prsta, IP53 otpornost na prskanje, 120 Hz brzo osvježavanje zaslona (240Hz ultra brzo osvježavanje dodirnog zaslona za bolji odziv pri igranju - 4.16 ms), stereo zvučnici, antibakterijska zaštitna maska u paketu
Veličina zaslona
6,67"
Glavna kamera
64+13+2+2MP
Zaslon
IPS FHD+ 20:9 120 Hz Corning Gorilla Glass 5
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel