Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Mobiteli i Tableti Apple iPhone X, 64GB

Apple iPhone X, 64GB

iPhone X-SG Apple Apple iPhone X, 64GB Mobiteli i Tableti
Šifra: iPhone X-SG
Naša najniža cijena
357,02 €
357.02
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
OS
OS
iOS
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

iPhone - simbol dizajnerskog postignuća i dominirajuće profinjenosti. Sa svojom novom inačicom ovog legendarnog mobilnog uređaja, Apple ponovno nije razočarao. Dapače.

Njegov savršeni 5,8-inčni Super Retina zaslon idealno leži u ruci, predivno izgleda te zahvaljujući novim tehnikama i tehnologiji prati svaki oblik uređaja i svaki njegov zaobljeni ugao. Prvi je to OLED zaslon koji zadovoljava visoke Appleove standarde - vjerno reproducira boje, duboke nijanse crne, visoku svjetlinu i kontrast od 1 000 000:1.

Krcat tehnološkim čudima kao što su kamera i senzor koji se oslanjaju na Face ID tehnologiju, iPhone X uistinu predstavlja revoluciju na području mobilnih uređaja. Face ID je siguran način za otključavanje uređaja i provjeru identiteta te ga je krajnje jednostavno postaviti. Pokreće ga kamera TrueDepth koja emitira i analizira preko 30.000 nevidljivih točaka pomoću kojih će precizno i dubinski mapirati vaše lice, ali i zahvaljujući strojnom učenju prepoznati promjene u izgledu.

Prednja kamera je također ispred svog vremena, te hvata predivne selfije s izoštrenim prednjim planom i zamućenom pozadinom. No, stražnja je kamera nešto posebno - osvjetljenje portreta je nova značajka koja vam omogućuje da se u Portretnom načinu snimanja poigrate s efektima koji simuliraju profesionalnu studijsku rasvjetu tako što prepoznaju dubinu i precizno mapiraju lice. Zaboravite na gnjavljenje onog prijatelja s profi fotoaparatom koji vas je do sada morao fotkati za savršenu Instagram objavu. Zbog toga ona ima i brži 12 MP senzor, novi filter boja, dublji piksele i novu telekameru s optičkom stabilizacijom. Obje stražnje kamere imaju optičku stabilizaciju slike i brze objektive zahvaljujući kojima čak i pri slabom osvjetljenju možete snimiti savršenu fotku ili video. Uz to, njegove širokokutne kamere omogućuju pomoću teleobjektiva optičko i digitalno zumiranje do 10x za fotografije i 6x za videozapise.

iPhone X ima A11 Bionic, najmoćniji i najpametniji čip u svijetu pametnih telefona, s neuronskim pogonom koji može obaviti do 600 milijardi operacija u sekundi. Novi procesor ima 4 jezgre za energetsku učinkovitost i 2 jezgre za performanse - obje brže nego kod čipova starije generacije. Kontrolor performansi druge generacije i posebno konstruirana baterija omogućuju i do 2 sata duže trajanje baterije nego kod iPhonea prijašnje generacije. Uz to iPhone X novi 3-jezgreni grafički procesor koji je do 30 posto brži od A10 Fusiona.

iPhone X je velikim koracima zakoračio u bežičnu budućnost. Zbog njegove funkcije bežičnog punjenja, možete ga puniti u hotelima, kafićima i zračnim lukama diljem svijeta. Napokon je došao kraj nespretnim i nepraktičnim žicama punjača! Izložbeni primjerak. Bez kutije. Space gray. Stanje NOVO! Garancija 12 mjeseci.

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel