Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Računala Software Microsoft Windows 10 Professional 32/64 bit, fizička licenca, ref.

Microsoft Windows 10 Professional 32/64 bit, fizička licenca, ref.

3147 Microsoft Microsoft Windows 10 Professional 32/64 bit, fizička licenca, ref. Računala/Software
Šifra: 3147
78,97 €
78,97 €
78.97
Ušteda 0,00 €
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

Oznaka ključa proizvoda (Certificate of Authenticity)  NALJEPNICA ZA RAČUNALO - Instalacijske datoteke NEMA a za preuzimanje potrebno je skinuti (download) sa Microsoftove stranice, medij DVD/CD nije uključen, samo naljepnica - certifikat sa serijskim brojem - ključem!

Zahtjevi sustava Procesor: 1 GHz Memorija: 1 GB RAM-a (32-bitni) ili 2 GB RAM-a (64-bitni) Prostor na tvrdom disku: 16 GB (32-bitni) ili 20 GB (64-bitni) Grafika: DirectX 9 grafički procesor s WDDM 1.0 upravljačkim programom. Windows 10 Professional, fizička licenca, nalljepnica, prodaje se uz refurbished računala sa W7ili W8.. Moderan operacijski sustav za poduzetnike Windows 10 Pro je namijenjen svim trgovcima i obrtnicima koji žele iskoristiti najnovije pogodnosti iz svijeta softvera za dobrobit svoje tvrtke. Veći broj ugrađenih sigurnosnih sistema omogućit će vam bržu i povoljniju upravu podacima. Zajedno sa ostalim inovacijama i pametnim funkcijama radit ćete efikasno i ugodno, pa će Vam ostati više vremena za zabavu.


Microsoft obećava da ćete sa Windows 10 Pro osvojiti svijet. Novi operacijski sustav koristi prednosti i iskustva svojih predaka. Naročito ćete ocijeniti njegove nove, brze i elegantne funkcije. Windows 10 pro isto tako sadrži najviše novih ugrađenih svojstava i korisnih programa nego bilo koji drugi Microsoft proizvod dosad.


Multi-doing Snap je praktična funkcija sa kojom Vaš rad postaje nekoliko puta brži i efikasniji. Ako želite imati sve aplikacije na dohvat ruke, samo ih pomjerite mišom i same će se prilagoditi. Windows će vam isto tako ponuditi i druge aplikacije s kojima možete popuniti slobodno mjesto na vašem zaslonu. Pišite svoje zadatke u Task View, sa njim dobijate jednostavni pristup svim aplikacijama, dokumentima i datotekama - sve u jednom prozoru.

Multi-doing Snap je praktična funkcija sa kojom Vaš rad postaje nekoliko puta brži i efikasniji. Ako želite imati sve aplikacije na dohvat ruke, samo ih pomjerite mišom i same će se prilagoditi. Windows će vam isto tako ponuditi i druge aplikacije s kojima možete popuniti slobodno mjesto na vašem zaslonu. Pišite svoje zadatke u Task View, sa njim dobijate jednostavni pristup svim aplikacijama, dokumentima i datotekama - sve u jednom prozoru.

Igrači, otkrijte što Vam Windows 10 nudi! Ljubitelji konzola XBox ostvaruju sa Windows 10 novi tip međuljudske interakcije, gdje mogu podijeliti sve svoje uspjehe u igrama. Snimite sa funkcijom Game DVR sve svoje pobjede i podijelite je sa svojim frendovima na društvenim mrežama.

Budite IN sa Microsoft Edge Sa novim web preglednikom Microsoft Edge svijet Vam je bliže. Editirajte i prepisujte izravno na mrežnim stranicama te je je dijelite s drugima. Poboljšana adresna traka će Vam ponudit ono što tražite, prije nego što stignete dovrštiti pisanje. Cilj Edge-a je što efikasniji rad, s kojim ćete doći do informacija na najbrži mogući način. Microsoft Edge uklanja distrakcije tako da Vas ništa neće ometati u Vašem radu ili zabavi. Za razliku od korištenja Google Chrome-a ili Firefox-a, Vaša baterija će izdržati duže.


Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel