Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Računala Prijenosna računala Apple laptopi Laptop Apple MacBook Air M2 Starlight | čip 8-jezgreni | Retina Full HD | 2560x1664 | 8-jezgreni GPU | 8GB DDR4 | SSD 256 GB | Mac OS | 1658.90 EUR

Laptop Apple MacBook Air M2 Starlight | čip 8-jezgreni | Retina Full HD | 2560x1664 | 8-jezgreni GPU | 8GB DDR4 | SSD 256 GB | Mac OS | 1658.90 EUR

Prijenosna računala-3009012 Apple Laptop Apple MacBook Air M2 Starlight | čip 8-jezgreni | Retina Full HD | 2560x1664 | 8-jezgreni GPU | 8GB DDR4 | SSD 256 GB | Mac OS | 1658.90 EUR Računala/Prijenosna računala/Apple laptopi
Šifra: Prijenosna računala-3009012
Naša najniža cijena
1.658,90 €
1658.90
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Zaslon
Zaslon
13.6"
CPU model
CPU model
M2
HDD [GB]
HDD [GB]
SSD 256 GB
OS
OS
macOS
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

Redizajnirani MacBook Air s čipom M2 nove generacije i izdržljivim potpuno aluminijskim kućištem izuzetno je tanak, iznimno brz i energetski učinkovit. Toliko je brz i moćan da na njemu možeš raditi, igrati se i stvarati što god poželiš - bilo kada i bilo gdje.

Tiha moć. Zahvaljujući učinkovitosti čipa M2, MacBook Air ima fantastične performanse i bez ventilatora, pa je potpuno nečujan bez obzira na intenzivnost zadatka.

Napravljen da traje. I brine o planetu. MacBook Air je i otporan i odgovoran prema okolišu, a kućište mu je napravljeno od 100% recikliranog aluminija.

Čip M2 prvi je iz nove generacije Appleovih čipova i donosi još veću brzinu i energetsku učinkovitost od čipa M1. Zato možeš brže i učinkovitije raditi uz još snažniji 8-jezgreni procesor. Stvaraj prekrasne slike i animacije uz do 10-jezgreni grafički procesor. Radi s više streamova 4K i 8K videozapisa ProRes uz modul za medijske sadržaje visokih performansi. A možeš raditi ili igrati cijeli dan i dobar dio noći uz do 18 sati rada baterije.

Sve aplikacije rade brže.

U sustavu macOS sve tvoje omiljene aplikacije pokreću se munjevito brzo, uključujući Microsoft 365 i brojne aplikacije za iOS. I uz više od 10.000 aplikacija i plug-inova optimiziranih za Appleov čip vrata za tvoju kreativnost širom su otvorena.

Idemo svi skupa.

Upućuj i primaj iPhone pozive na Macu Koristi iPad kao dodatni zaslon. Otključaj Mac uz Apple Watch. Sve radi kao da su stvoreni jedan za drugi. Zato što i jesu.

Stvaraj koliko ti srce želi.

Zahvaljujući modulu za medijske sadržaje visokih performansi na čipu M2, možeš reproducirati i uređivati još više streamova 4K i 8K videozapisa ProRes12 – uključujući 4K videozapise ProRes snimljene na iPhoneu 13 Pro.

Čuvaj sve na sigurnom.

Appleov čip i macOS omogućuju napredne sigurnosne značajke protiv zlonamjernih softvera i virusa. Mac ti omogućuje da odabereš što ćeš dijeliti i kako ćeš to dijeliti.

Fantastični 13,6-inčni zaslon Liquid Retina najveći je i najsvjetliji dosad na MacBooku Air i podržava milijardu boja. Tekst je iznimno oštar, a fotografije i videozapisi svjetliji su i jarkijih boja uz bogati kontrast i oštre detalje.

Ostavi odličan dojam tijekom videopoziva uz FaceTime HD kameru od 1080p i tri mikrofona. Okruži se širokim zvučnim poljem uz zvučni sustav od četiri zvučnika s prostornim zvukom. MacBook Air osmišljen je da potakne osjetila.

FaceTime HD kamera od 1080p

Uz kameru dvostruko veće razlučivosti i dvostruko boljih performansi pri slabom osvjetljenju u odnosu na prethodnu generaciju možeš izgledati savršeno.

Tri mikrofona

Tri mikrofona s naprednim algoritmima za prostorno filtriranje pobrinut će se da te na svakom pozivu čuju jasno i glasno.

Sustav od četiri zvučnika s Prostornim zvukom

Uroni u filmove i glazbu uz poboljšano stereo razdvajanje i jasne vokale iz dva visokotonca i dva iznimno tanka niskotonca. Prostorni zvuk podržava i Dolby Atmos zahvaljujući kojem zvuk dopire sa svih strana.

Prsti sami lete.
Udobna i tiha tipkovnica Magic Keyboard sada ima redak funkcijskih tipki pune visine za brz pristup omiljenim kontrolama i prečacima. Touch ID omogućuje jednostavno otključavanje Maca, unos lozinki te sigurno kupovanje i plaćanje – i sve to dodirom prstom. Uz veći Force Touch trackpad dostupno je još više prostora za precizan rad.

Sve veze koje trebaš.
Priključak za napajanje MagSafe s brzim otpuštanjem omogućuje jednostavno priključivanje i isključivanje pomoću magneta, čime se sprječava nehotično isključivanje. Dva priključka Thunderbolt omogućuju priključivanje i napajanje dodatne opreme velike brzine. Možeš i priključiti zaslon razlučivosti do 6K. Priključak za slušalice pak podržava slušalice visoke impedancije.

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
Apple
Memorija [GB]
8
OS
macOS
CPU model
M2
HDD [GB]
SSD 256 GB
Zaslon
13.6"
Zaslon dijagonala (cm)
34.54
Vrsta zaslona
Retina Full HD
Rezolucija
2560x1664
Grafika
M2 8-jezgreni GPU
Ulazi
1x MagSafe za punjenje, 2x USB 4 Type-C, 1x Slušalice 3.5mm
Kamera
Da
Blutooth
Da
Optička jedinica
Ne
Jamstvo (mj)
12
CPU tip
Apple
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel