Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Računala Prijenosna računala Apple laptopi Laptop Apple MacBook Air M2 Space Grey | čip 8-jezgreni | Retina Full HD | 2560x1664 | 8-jezgreni GPU | 8GB DDR4 | SSD 256 GB | Mac OS | 1658.90 EUR

Laptop Apple MacBook Air M2 Space Grey | čip 8-jezgreni | Retina Full HD | 2560x1664 | 8-jezgreni GPU | 8GB DDR4 | SSD 256 GB | Mac OS | 1658.90 EUR

Prijenosna računala-3009013 Apple Laptop Apple MacBook Air M2 Space Grey | čip 8-jezgreni | Retina Full HD | 2560x1664 | 8-jezgreni GPU | 8GB DDR4 | SSD 256 GB | Mac OS | 1658.90 EUR Računala/Prijenosna računala/Apple laptopi
Šifra: Prijenosna računala-3009013
Cijena za kartice
1.824,79 €
Izračun rata
Cijena za plaćanje karticama: 1.824,79 €
Diners do 36 rata - već od 50,69 €/mj
Maestro (PBZ) do 12 rata - već od 152,07 €/mj
Maestro (Erste) do 12 rata - već od 152,07 €/mj
MasterCard (Erste) do 12 rata - već od 152,07 €/mj
MasterCard (ZABA) do 12 rata - već od 152,07 €/mj
Visa (PBZ) do 12 rata - već od 152,07 €/mj
Visa (Erste) do 12 rata - već od 152,07 €/mj
Visa (ZABA) do 12 rata - već od 152,07 €/mj
Naša najniža cijena
1.658,90 €
1658.90
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Foto Plati Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Zaslon
Zaslon
13.6"
CPU model
CPU model
M2
HDD [GB]
HDD [GB]
SSD 256 GB
OS
OS
macOS
Dovrši narudžbu unutar 3 sati i očekuj dostavu već 04.04.2024.
Opis proizvoda

Redizajnirani MacBook Air s čipom M2 nove generacije i izdržljivim potpuno aluminijskim kućištem izuzetno je tanak, iznimno brz i energetski učinkovit. Toliko je brz i moćan da na njemu možeš raditi, igrati se i stvarati što god poželiš - bilo kada i bilo gdje.

Tiha moć. Zahvaljujući učinkovitosti čipa M2, MacBook Air ima fantastične performanse i bez ventilatora, pa je potpuno nečujan bez obzira na intenzivnost zadatka.

Napravljen da traje. I brine o planetu. MacBook Air je i otporan i odgovoran prema okolišu, a kućište mu je napravljeno od 100% recikliranog aluminija.

Čip M2 prvi je iz nove generacije Appleovih čipova i donosi još veću brzinu i energetsku učinkovitost od čipa M1. Zato možeš brže i učinkovitije raditi uz još snažniji 8-jezgreni procesor. Stvaraj prekrasne slike i animacije uz do 10-jezgreni grafički procesor. Radi s više streamova 4K i 8K videozapisa ProRes uz modul za medijske sadržaje visokih performansi. A možeš raditi ili igrati cijeli dan i dobar dio noći uz do 18 sati rada baterije.

Sve aplikacije rade brže.

U sustavu macOS sve tvoje omiljene aplikacije pokreću se munjevito brzo, uključujući Microsoft 365 i brojne aplikacije za iOS. I uz više od 10.000 aplikacija i plug-inova optimiziranih za Appleov čip vrata za tvoju kreativnost širom su otvorena.

Idemo svi skupa.

Upućuj i primaj iPhone pozive na Macu Koristi iPad kao dodatni zaslon. Otključaj Mac uz Apple Watch. Sve radi kao da su stvoreni jedan za drugi. Zato što i jesu.

Stvaraj koliko ti srce želi.

Zahvaljujući modulu za medijske sadržaje visokih performansi na čipu M2, možeš reproducirati i uređivati još više streamova 4K i 8K videozapisa ProRes12 – uključujući 4K videozapise ProRes snimljene na iPhoneu 13 Pro.

Čuvaj sve na sigurnom.

Appleov čip i macOS omogućuju napredne sigurnosne značajke protiv zlonamjernih softvera i virusa. Mac ti omogućuje da odabereš što ćeš dijeliti i kako ćeš to dijeliti.

Fantastični 13,6-inčni zaslon Liquid Retina najveći je i najsvjetliji dosad na MacBooku Air i podržava milijardu boja. Tekst je iznimno oštar, a fotografije i videozapisi svjetliji su i jarkijih boja uz bogati kontrast i oštre detalje.

Ostavi odličan dojam tijekom videopoziva uz FaceTime HD kameru od 1080p i tri mikrofona. Okruži se širokim zvučnim poljem uz zvučni sustav od četiri zvučnika s prostornim zvukom. MacBook Air osmišljen je da potakne osjetila.

FaceTime HD kamera od 1080p

Uz kameru dvostruko veće razlučivosti i dvostruko boljih performansi pri slabom osvjetljenju u odnosu na prethodnu generaciju možeš izgledati savršeno.

Tri mikrofona

Tri mikrofona s naprednim algoritmima za prostorno filtriranje pobrinut će se da te na svakom pozivu čuju jasno i glasno.

Sustav od četiri zvučnika s Prostornim zvukom

Uroni u filmove i glazbu uz poboljšano stereo razdvajanje i jasne vokale iz dva visokotonca i dva iznimno tanka niskotonca. Prostorni zvuk podržava i Dolby Atmos zahvaljujući kojem zvuk dopire sa svih strana.

Prsti sami lete.
Udobna i tiha tipkovnica Magic Keyboard sada ima redak funkcijskih tipki pune visine za brz pristup omiljenim kontrolama i prečacima. Touch ID omogućuje jednostavno otključavanje Maca, unos lozinki te sigurno kupovanje i plaćanje – i sve to dodirom prstom. Uz veći Force Touch trackpad dostupno je još više prostora za precizan rad.

Sve veze koje trebaš.
Priključak za napajanje MagSafe s brzim otpuštanjem omogućuje jednostavno priključivanje i isključivanje pomoću magneta, čime se sprječava nehotično isključivanje. Dva priključka Thunderbolt omogućuju priključivanje i napajanje dodatne opreme velike brzine. Možeš i priključiti zaslon razlučivosti do 6K. Priključak za slušalice pak podržava slušalice visoke impedancije.

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
Apple
Memorija [GB]
8
OS
macOS
CPU model
M2
HDD [GB]
SSD 256 GB
Zaslon
13.6"
Zaslon dijagonala (cm)
34.54
Vrsta zaslona
Retina Full HD
Rezolucija
2560x1664
Grafika
M2 8-jezgreni GPU
Ulazi
1x MagSafe za punjenje, 2x USB 4 Type-C, 1x Slušalice 3.5mm
Kamera
Da
Blutooth
Da
Optička jedinica
Ne
Jamstvo (mj)
12
CPU tip
Apple
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel