Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Računala Prijenosna računala Apple laptopi Laptop APPLE MacBook Air 13.3", M1 8 Core CPU/7 Core GPU/8GB/256GB, Space Grey

Laptop APPLE MacBook Air 13.3", M1 8 Core CPU/7 Core GPU/8GB/256GB, Space Grey

-apple-131044 Apple Laptop APPLE MacBook Air 13.3", M1 8 Core CPU/7 Core GPU/8GB/256GB, Space Grey Računala/Prijenosna računala/Apple laptopi
Šifra: -apple-131044
Naša najniža cijena
919,00 €
919.00
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Zaslon
Zaslon
13,3"
CPU model
CPU model
Apple M1 chip 8-core CPU
HDD [GB]
HDD [GB]
SSD 256
OS
OS
macOS
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

M1 - MALI ČIP. VELIKI ISKORAK.
Prvi Apple čip dizajniran posebno za Mac. Opremljen s nevjerojatnih 16 milijardi tranzistora, Apple M1 sustav na čipu (SoC) integrira CPU, GPU, Neural Engine, I/O i još mnogo više u jedan jedini, sićušni čip. S nevjerojatnim performansama, posebno dizajniranim tehnologijama i vrhunskom energetskom učinkovitošću,1 M1 ne predstavlja samo korak dalje, već i jednu posve novu razinu u razvoju Mac prijenosnika. 8-jezgreni procesor proždire zadatke, ne i bateriju.
M1 ima najbrži procesor koji je Apple dosad proizveo. Uz tako brz procesor MacBook Air može obavljati nove, iznimno intenzivne zadatke kao što su filmska montaža ili igranje akcijskih igara. No 8-jezgreni procesor na čipu M1 nije samo do 3,5 puta brži od prethodne generacije,2 već postiže ravnotežu između jezgri za visoke performanse i jezgri za učinkovitost, pa s lakoćom obavlja svakodnevne zadatke uz desetinu potrošnje energije. Macbook refurbished obnovljeni model.

GRAFIČKI PROCESOR
8-jezgreni grafički procesor osigurava do 5 X bolje grafičke performanse.

BATERIJA ZA CIJELI DAN UZ TERMALNU UČINKOVITOST
Do 18 sati baterije. Da, to je 6 više nego dosad dok je buku ventilatora otpuhao čip M1.

STROJNO UČENJE
9 puta brži.14 Impresivno, čak i za 16-jezgreni Neural Engine. Aplikacije na MacBooku Air koriste strojno učenje za automatsko profesionalno retuširanje fotografija, povećanje preciznosti pametnih alata kao što su čarobni štapići te audiofiltera prilikom automatskog prepoz­navanja. I to nije sve. To nije samo inteligencija — to je snaga kompletnog seta tehnologija za strojno učenje.

MacOS Big Sur BRILJIRA S ČIPOM M1.
Osmišljen tako da iskoristi puni potencijal čipa M1, macOS Big Sur značajno pospješuje performanse Maca i donosi brojna druga poboljšanja. Napredne nove značajke aplikacija. Prekrasan novi dizajn. Najbolje značajke za zaštitu privatnosti na tržištu i najbolja sigurnost u klasi. To je naš najnapredniji softver dosad — na našem najnaprednijem hardveru.

RETINA ZASLON
Na briljantnom 13,3-inčnom zaslonu Retina rezolucije 2560 x 1600 slike su nevjerojatno detaljne i realistične. Tekst je oštar i jasan. Boje su življe nego ikad prije. A staklo se prostire do samog ruba kućišta pa se možeš zaista usredotočiti na ono što gledaš.

BRZINA I RESPONZIVNOST
Čip M1 i macOS Big Sur u suradnji cijeli sustav čine responzivnijim. MacBook Air budi se u tren oka. Sve svakodnevne radnje su brže — od pregledavanja fotki do surfanja u Safariju. A tvoje najzahtjevnije aplikacije uvijek imaju onoliko snage koliko im treba.

NAJVEĆA KOLEKCIJA APLIKACIJA DOSAD
Iskoristi moćne aplikacije posebno izrađene za M1. Rosetta 2 omogućuje rad svih tvojih postojećih aplikacija. A sada po prvi puta svoje omiljene aplikacije s iPhonea i iPada možeš koristiti izravno u sustavu macOS Big Sur. Dobit ćeš pristup najvećoj zbirci aplikacija za Mac dosad.

TEHNOLOGIJA TRUE TONE
Oku ugodan i udoban. Radi što prirodnijeg prikaza, MacBook Air automatski prilagođava bijelu točku na zaslonu temperaturi boje okruženja.
Najtamniji i najsvjetliji dijelovi slike sada su još bogatiji detaljima. A značajka otkrivanja lica koristi Neural Engine za balans bijele boje i ekspozicije radi još prirodnijih nijansi boje kože

KAMERA I MIKROFONI OSIGURAVAJU SAVRŠEN PRIJENOS UŽIVO.
Zahvaljujući procesoru slikovnog signala u čipu M1, izgledat ćeš maksimalno dobro tijekom svakog FaceTime poziva i videokonferencije. Tri ugrađena mikrofona jamče da će se ono što kažeš čuti, bez obzira na to sudjeluješ li u pozivu, diktiraš ili snimaš govornu bilješku.

MAGIC KEYBOARD-PRSTI PJEVAJU.
Kada tipkovnica omogućuje savršeno tipkanje, a uz to može još i puno više, to se zove čarolija. Uz nove pretprogramirane prečace još je lakše pristupati korisnim značajkama. Promijeni jezik tipkovnice, odgovori savršenim emotikonom, pronađi dokumente uz Spotlight, brzo isključi obavijesti uz značajku Zabrana ometanja – toliko toga moguće je jednim dodirom. A tipke s pozadinskim osvjetljenjem i senzorom ambijentalne rasvjete omogućuju tipkanje pri slaboj rasvjeti

TOUCH ID
MacBook Air otključava se i zaključava jednim jedinim dodirom. Otiskom prsta možeš kupovati aplikacije i pristupati zaključanim dokumentima ili postavkama sustava bez potrebe ponovnog unosa lozinke. A prilikom online kupnje uz Apple Pay, Touch ID automatski popunjava tvoje podatke za plaćanje i dostavu bez da dijeli podatke o tvojoj kartici.

Wi-Fi 6
Nova generacija Wi-Fi veze nije samo brža, već održava i jačinu veze na MacBooku Air bez obzira na to koliko se uređaja priključilo na istu mrežu.

THUNDERBOLT / USB 4
Ultravisoka propusnost u kombinaciji sa supersvestranošću. Thunderbolt ti preko istog priključka omogućuje i prijenos podataka i punjenje i još služi kao videoizlaz — a MacBook Air ima ih dva.

Macbook dolazi sa dodanim HR slovima. Izložbeni primjerak bez org. kutije. Garancija 12 mjeseci.

 

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
Apple
Memorija [GB]
8
OS
macOS
CPU model
Apple M1 chip 8-core CPU
HDD [GB]
SSD 256
Zaslon
13,3"
Zaslon dijagonala (cm)
34cm
Vrsta zaslona
retina display s LED pozadinskim osvjetljenjem
Rezolucija
2560x1600 pri 227 ppo
Grafika
Intel Iris Plus Graphics
Ulazi
Airport Extreme 802.11ac, Bluetooth 5.0
Kamera
Da
Blutooth
Da
Optička jedinica
Ne
Jamstvo (mj)
12
CPU tip
Apple M1 chip
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel