Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice

HUAWEI WATCH GT2 (46 mm)

huawei-0053 Huawei HUAWEI WATCH GT2 (46 mm) Potrošačka elektronika/Pametni satovi/Huawei
Šifra: huawei-0053
Naša najniža cijena
198,95 €
198.95
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Veličina zaslona
Veličina zaslona
1.39"
Baterija (mAh)
Baterija (mAh)
14 dana
RAM (GB)
RAM (GB)
N/A
Glavna kamera
Glavna kamera
n/a
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

Huawei Watch GT 2 sat je pametni sat minimalistički dizajn i 3D zakrivljenu površinu bez okvira. Spaja klasični dizajn i moderne linije i ističe se svojim izgledom, ali i kvalitetom. Visokokvalitetno staklo sata čini ga izdržljivim i otpornim unatoč debljini od samo 9,4 mm.
Ovaj sat ima visoko precizan AMOLED zaslon na dodir veličine 1.39“. Zaslon ima više mogućih lica tako da ga možeš prilagoditi svom stilu.
Osim predivnog izgleda Huawei Watch GT 2 je moćan i iznutra. Pokreće ga Kirin A1 koji osigurava visoke radne performanse. Dvostruki čip i 2.0 algoritam štede energiju i omogućavaju fluidan rad u svim uvjetima.
Huawei Watch GT 2 podržava GPS i GLONASS satelite za globalno pozicioniranje i jednostavno određivanje lokacije na kojoj se nalaziš te možeš pratiti svoj napredak. Ovaj pametni sat opremljen je i HUAWEI TruSeen™ tehnologijom koja je nadograđena na 3.5 verzije i prati otkucaje tvog srca tijekom cijelog dana i noći.
Vodootporan je na vodu do 5 atmosfera, a možeš pratiti otkucaje svog srca i tijekom aktivnosti u bazenu poput plivanja, te potrošene kalorije, prosječnu brzinu i SWOLF. Ukoliko si više fan planinarenja ovaj sat uključuje barometar, kompas i visinometar, a može pratiti i tvoje triatlon aktivnosti. Prikupljanjem statistike o opsegu obavljenih treninga ovaj sat ti omogućava da pratiš svoj napredak, a možeš i pratiti neki od 10 unaprijed instaliranih 10 tečajeva trčanja i glasovno navođenje tijekom vježbi.
Huawei Watch GT 2 je sat s kojeg možete upućivati, ali i primati pozive za vrijeme aktivnosti, slušati glazbu i upariti ga s bežičnim slušalicama. Sve aktivnosti i obavijesti s društvenih mreža, kao i SMS poruke i zadatke iz kalendara možeš također pratiti na njemu. TruRelax™ tehnologija prati dnevnu razinu stresa, dok sat prati tvoj san tijekom noći.

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
Huawei
Memorija [GB]
n/a
Boja
Crna
OS
Podržava Android 4.4 ili noviji, iOS 9.0 ili noviji
Jamstvo (mj)
24
Dimenzije
45,9 x 45,9 x 10,7 mm
Masa (g)
41
Baterija (mAh)
14 dana
Procesor
N/A
RAM (GB)
N/A
Poveznost
Bluetooth: BT5.1, BLE / BR / EDR, GPS
Ostalo
Senzor brzine, Žiroskop, Magnetometar, Optički čitač otkucaja srca, Senzor ambijentalnog svjetla, Barometar, Kapacitivni senzor, Magnetni stalak za punjenje, otpornost na vodu do 5 ATM
Veličina zaslona
1.39"
Glavna kamera
n/a
Zaslon
AMOLED 454 x 454 HD
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel