Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice

HUAWEI FREEBUDS LITE

huawei-0060 Huawei HUAWEI FREEBUDS LITE Računala/Periferija/Slušalice
Šifra: huawei-0060
Naša najniža cijena
99,41 €
99.41
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Baterija (mAh)
Baterija (mAh)
55 mAh (po slušalici), 410 mAh (kućište)
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

HUAWEI FreeBuds Lite bežične slušalice imaju specifičan ID dizajn koji je inspiriran oblikom golf palica, a dolazi u klasičnim, ali uvijek modernim bojama: bijeloj i crnoj. Jednostavno se povezuju sa željenim uređajem i to samim otvaranjem kućišta za punjenje. Ugrađeni infracrveni senzor automatski pauzira glazbu ukoliko skineš jednu slušalicu što pridonosi očuvanju baterije.
Ove slušalice donose ti vrhunski zvuk oštrih visokih tonova, te prirodnih alt tonova s dubokim basom zahvaljujući dinamičkim driverima.
HUAWEI FreeBuds Lite imaju ergonomski in-ear dizajn te su izrazito lagane i mekane, ne štete koži i ne smetaju nakon dugotrajnog nošenja. Savršene su za razne tjelesne aktivnosti jer čvrsto stoje u tvom uho, a prozračni čepići omogućavaju manje zvučnog pritiska. Uz to ove bežične slušalice su i vodootporne s IPX4 certifikatom tako da ih slobodno možeš izvesti na kišu!
Jednostavne su za upravljanje i to samo dodirom! Ukoliko želiš aktivirati glasovnog pomoćnika dodir lijevu slušalicu dvaput te upravljaj svojim pametnim telefonom pomoću glasovnih naredbi. Odgovaraj ili prekidaj pozive, zaustavljaj glazbu ili je pokreći i to samo dodirom.
HUAWEI FreeBuds Lite imaju ugrađene mikrofone u svakoj slušalici koji smanjuju pozadinsku buku pri telefoniranju tako da će svi tvoji pozivi biti kristalno čisti.
Moćna baterija omogućava ti do 12 sati reprodukcije s kućištem za punjenje, 1 sata reprodukcije s jednim punjenjem te 90 minuta reprodukcije s 15minutnim punjenjem.

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
Huawei
Boja
Bijela
Jamstvo (mj)
24
Dimenzije
43,6 x 23,2 x 17,8 mm (po slušalici), 80,2 x33,3 x 28,8 mm (kućište za punjenje)
Masa (g)
5,5 g (po slušalici), 51 g (kućište)
Baterija (mAh)
55 mAh (po slušalici), 410 mAh (kućište)
Poveznost
BT 4.2
Ostalo
punjenje 1 sat, 3 sata reprodukcije s jednim punjenjem, 12 sati reprodukcije s kućištem za punjenje, nevjerojatan zvuk, kontrola dodirom, smanjenje pozadinske buke
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel