Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Potrošačka elektronika Dronovi DJI MATRICE 30T DOCK BUNDLE

DJI MATRICE 30T DOCK BUNDLE

01-0001320292 DJI MATRICE 30T DOCK BUNDLE Potrošačka elektronika/Dronovi
Šifra: 01-0001320292
Cijena za kartice
33.275,00 €
Izračun rata
Cijena za plaćanje karticama: 33.275,00 €
Diners do 36 rata - već od 924,31 €/mj
Maestro (PBZ) do 12 rata - već od 2.772,92 €/mj
Maestro (Erste) do 12 rata - već od 2.772,92 €/mj
MasterCard (Erste) do 12 rata - već od 2.772,92 €/mj
MasterCard (ZABA) do 12 rata - već od 2.772,92 €/mj
Visa (PBZ) do 12 rata - već od 2.772,92 €/mj
Visa (Erste) do 12 rata - već od 2.772,92 €/mj
Visa (ZABA) do 12 rata - već od 2.772,92 €/mj
Naša najniža cijena
30.250,00 €
30250.00
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Foto Plati Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Dovrši narudžbu unutar 6 sati i očekuj dostavu već 08.05.2024.
Opis proizvoda

DJI Dock je opcija za udaljene, nedostupne automatizirane misije. DJI Dock je robustan, pouzdan i napravljen za rad 24/7, bez obzira na doba dana (dan ili noć), i vremenske uvjete (kiša ili sunce). DJI Dock Matrice 30T bundle sadrži DJI Dock i dron DJI Matrice 30T. Dron slijeće, puni se, polijeće i izvršava misije programirane u DJI FlightHub 2 direktno iz DJI Docka bez obzira na lokaciju i udaljenost operatera. Dock omogućava brzo punjenje i polijetanje zahvaljujući TEC klima uređaju koji hladi baterije drona, omogućujući punjenje od 10-90% u samo 25 minuta2. Dock ima IP55 zaštitu od utjecaja prašine i vode, može raditi na temperaturama od -35℃ do 50℃. Unutar Docka se nalazi i back-up baterija koja može držati dron operativnim do 5 sati nakon nestanka struje. Intervali održavanja su svakih 6 mjeseci. Potpuno napunjen, M30T leti do 40 minuta i može obavljati misije i inspekcije u krugu od 7 km od Docka. DJI Dock teži manje od 105 kg i ima zauzima površinu od 1 kvadratnog metra. Opremljen je širokokutnom sigurnosnom kamerom, integriranom vremenskom stanicom, internom višesmjernom antenom i RTK modulom. Za postavljanje je potrebna posebna podloga na tlu (ovisno o vrsti tla/podloge na koju se postavlja), pristup napajanju i brzom internetu. Brza konfiguracija može se napraviti putem daljinskog upravlj ača DJI RC Plus. Više informacija o DJI Docku možete naći na linku proizvođača - https://enterprise.dji.com/dock Više informacija o dronu Matrice 30T možete naći na linku - https://enterprise.dji.com/matrice-30 Cijena DJI Dock-a izražena na ovoj stranici je cijena bez troškova ugradnje i puštanja u pogon. Cijena ugradnje i puštanja u pogon između ostalog uključuje i izvid lokacije, provjeru infrastrukture, potrebne radove koji prethode instalaciji a koji mogu uključivati, zidanje podloge, uzemljenje, provod instalacija struje, mreže, korištenje dizalice, ograđivanje prostora, postavljanje dodatnih sigurnosnih kamera radi sigurnosti instalacije i drugo,... DJI Dock u bilo kojoj varijanti mogu postaviti, pustiti u pogon i održavati samo licencirani DJI Dock inženjeri. Za više informacija obratite se na [email protected]

DJI Dock je opcija za udaljene, nedostupne automatizirane misije. DJI Dock je robustan, pouzdan i napravljen za rad 24/7, bez obzira na doba dana (dan ili noć), i vremenske uvjete (kiša ili sunce).

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel