Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice

Dali sc rm230c

dali-0209 Dali DALI SC RM230C Audio i video/Hi-Fi/Hi-fi dodaci
Šifra: dali-0209
Naša najniža cijena
10,88 €
10.88
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

50m drum

DALI CONNECT SC RM230C je kabel zvučnika visoke razlučivosti. DALI je u svom razvoju koristio pažljivo odabrane vodiče i dielektrične materijale. Sve su komponente optimizirane za slobodan protok zvuka.

Kabel zvučnika visoke razlučivosti
S impresivnih 74 žice bakrenih žica od 3,0 mm2, kabel zvučnika 'DALI CONNECT SC RM230C' pojačava svoju igru ​​i spreman je za pružanje istinskog signala visoke razlučivosti. Svaki snop vodiča pojedinačno je zaštićen polietilenom (PE) i okreće se jedan oko drugog za još bolje mehaničko držanje. Vanjska zaštita prekrivena je crnom mrežicom za dodavanje prepoznatljivog izgleda koji odgovara svim DALI zvučnicima i mnogim drugima.

Istinsko koncentrično namotavanje
Korištenjem čistog bakra bez kisika, pravog koncentričnog namotavanja i izolacijskih materijala s malim dielektričnim svojstvima osiguravamo nizak otpor, malo izobličenja i dobro zaštićen put za audio signal. Uobičajena je tema svih kabela zvučnika DALI da svi vodiči budu što čvršći, a kabel fleksibilan i jednostavan za postavljanje. Uvrtanjem snopova vodiča u slojevima jedni oko drugih i promjenom smjera vodiča u svakom sloju, osigurava čvrsto držanje sloja ispod. To prisiljava sve žice u vodiču da budu tijesno zbijene i time minimalizira mikrofoniju.

DALI CONNECT SC kabeli zvučnika otkrivaju nove slojeve detalja i informacije na niskoj razini, postižući razinu performansi koja se obično može naći samo u mnogo skupljih proizvoda.

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel