Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice

Dali phantom e-60 prec.bra

dali-0190 Dali DALI PHANTOM E-60 PREC.BRA Audio i video/Hi-Fi/Hi-fi Zvučnici
Šifra: dali-0190
Naša najniža cijena
46,45 €
46.45
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

DALI PHANTOM E-60 savršen je višenamjenski zvučnik. Nije prevelik i stoga ga je i dalje lako postaviti, ali je dovoljno velik da pruži potpuno i potpuno audio iskustvo. E-60 je opremljen 6-inčnim wooferom i dizajniran je za optimalnu upotrebu u stropu, ali se također može postaviti u zid.

Ovaj model je savršeni višenamjenski zvučnik . Njegova kompaktna veličina olakšava postavljanje, ali je i dalje dovoljno velika da pruži potpuno i potpuno audio iskustvo. Koristite ga za stereo postavljanje u kuhinji ili obiteljskoj sobi ili za dovršavanje kućnog kina  u većoj sobi kao bočni ili stražnji zvučnici.

Serija PHANTOM E
DALI PHANTOM E-60 dizajniran je za optimalnu upotrebu u stropu, ali će raditi i ako se ugradi u zid. Sve je u stvarnom hi-fi zvuku, svestranosti i fleksibilnosti. Kompaktna konstrukcija i vodilica za pozicioniranje kompasa jednostavna za upotrebu čine ga zvučnikom ravno za naprijed za optimalno zvučno iskustvo. Dvije diskretne sklopke nude mogućnosti prilagodbe zvuka kako bi se osiguralo da slušatelj dobije najviše od zvučnika, čak i u prostorijama koje su tradicionalno teške.

Nagnuti niskotonac i blago necentrirani mekani visokotonski visokotonac graciozno se stapaju i daju bogato detaljnu i svježu zvučnu kulisu. Polipropilenski konus otporniji je na vlagu od tradicionalnog materijala DNI drvenih vlakana, što čini PHANTOM E-60 fleksibilnim u pogledu postavljanja u natkrivene vanjske prostore i kupaonice.

Po želji se na PHANTOM E-60 može ugraditi kvadratni prednji roštilj.

Stražnja kutija
PHANTOM E-60 može se kombinirati s opcijskim, dobro poznatim DALI stražnjim pretincem koji štiti zvučnik od vlage, prašine i prljavštine. Održava konstantnu kvalitetu zvuka (simetrično opterećenje), čak i ako je zvučno okruženje iza zidova / stropa neravnomjerno. Sa stražnjim pretincem izbjegavate zračenje stražnjim zvukom, smanjujući akustično propuštanje iz sobe u sobu i s poda na pod. DALI stražnji pretinac nije uključen u PHANTOM E-60, ali se može odabrati kao dodatna oprema.

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel