Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice

Dali phantom e-50

dali-0187 Dali DALI PHANTOM E-50 Audio i video/Hi-Fi/Hi-fi Zvučnici
Šifra: dali-0187
Naša najniža cijena
131,40 €
131.40
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

Stropni zvučnik DALI PHANTOM E-50 pruža nevjerojatan jasan i dobro definiran zvučni doživljaj, a impresionira razinom basova koje može proizvesti, unatoč svojoj veličini. E-50 je opremljen 5,25 "niskotoncem i dizajniran je za optimalnu upotrebu u stropu, ali se također može postaviti u zid.

 

Ovaj kompaktni unutarnji zvučnik pruža nevjerojatan jasan i dobro definiran zvučni doživljaj, a impresionira razinom basova koje može proizvesti, unatoč svojoj veličini. Veličina ga čini savršenim za stereo postavljanje u maloj sobi ili kao stražnji zvučnici u većem  kućnom kinu .

Serija PHANTOM E
DALI PHANTOM E-50 dizajniran je za optimalnu upotrebu u stropu, ali će raditi i ako se ugradi u zid. Sve je u stvarnom hi-fi zvuku, svestranosti i fleksibilnosti. Kompaktne veličine i jednostavan sustav pozicioniranja kompasa čine postavljanje zvučnika za optimalno zvučno iskustvo vrlo ravnim. Dvije diskretne sklopke nude mogućnosti prilagodbe zvuka kako bi se osiguralo da slušatelj dobije najviše od zvučnika, čak i u prostorijama koje su tradicionalno teške.

Nagnuti niskotonac i blago središnji mekani visokotonac, graciozno se stapaju i daju bogato detaljnu i oštru zvučnu kulisu. Polipropilenski konus otporniji je na vlagu od tradicionalnog materijala DALI konusa - drvenih vlakana, što čini PHANTOM E-50 fleksibilnim u pogledu smještaja u natkrivenim vanjskim površinama i kupaonicama.

Po želji se PHANTOM E-50 može opremiti četvrtastim prednjim roštiljem.

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel