Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice

Dali ow frame s-280

dali-0200 Dali DALI OW FRAME S-280 Audio i video/Hi-Fi/Hi-fi Zvučnici
Šifra: dali-0200
Naša najniža cijena
503,02 €
503.02
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

PHANTOM S-280 je beskompromisni zidni pogonski sustav zvučnika s dva 8-inčna bas / srednje frekventna uređaja, dva 10-inčna pasivna radijatora i rotirajućim hibridnim modulom visokotonca. Pruža čist, koherentan, detaljan, moćan zvuk koji ispunjava sobu. I dalje ima tanak ormarić koji se uklapa u gotovo svaki standardni zid.

DALI PHANTOM S-280 nudi vrhunske performanse kada je riječ o prilagođenim zvučnicima  - bez žrtvovanja dragocjenog prostora dnevnog boravka.  Korištenjem dokazanih tehnologija zvučnika, poput naših karakterističnih čunjeva od drvenih vlakana, gumenog okvira s malim gubicima, čvrste prednje pregrade od MDF-a i vrhunskog dizajna magneta - u kombinaciji s našom najnovijom inovacijom, uključujući SMC stupić i naš hibridni modul visokotonca - pruža beskompromisne zvučne performanse u zidu izvan ovog svijeta.

Dva primarna woofera od 8 inča optimizirana su za bas i srednje performanse, a kako bismo dodatno poboljšali bas performanse, uparili smo ih s dva pasivna woofera od 10 inča. To rezultira punim frekvencijskim odzivom sličnim onom podnog zvučnika u kutiji, što osigurava da se PHANTOM S-280 doista izdvaja iz mase.

Izuzetno tanak dizajn ormarića uklapa se u gotovo svaki standardni zid. Svi su modeli izgrađeni oko rotacijskog hibridnog visokotonca, što ih čini jednostavnim za instalaciju za bilo koju audio upotrebu - bilo da je to stereo, središnji kanal ili surround.

Pogledajte tehnički opis PHANTOM S (dolje).

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel