Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Blog Savjeti kod kupnje tonera i tinte

Savjeti kod kupnje tonera i tinte

Svi članci
07.07.2020.

Kada tražite novi pisač, vrlo je važno shvatiti može li vaša tvrtka priuštiti pisač na duge staze. Lako je zanemariti činjenicu da pisač nije jednokratni trošak, već kontinuirano ulaganje zbog potrošnog materijala koji je potreban za njegovo korištenje. Kada kupujete tintu ili toner za pisač, prvo morate znati nekoliko stvari, tako da možete najbolje iskoristiti svoj novac i kupiti odgovarajući potrošni materijal za svoj uređaj.

Spremnici s tintom

Kada nabavite tintni pisač, jedna od prvih stvari koju trebate učiniti je pogledati kapacitet svojih spremnika s tintom. Ovo će vam dati podatak koliko ispisa možete očekivati prije nego što ih potroši.

Ako se nadate da ćete pronaći najjeftiniju tintu pisača koja je kompatibilna s vašim uređajem, uzimajući u obzir troškove i kapacitet spremnika, možete izračunati cijenu po stranici i olakšati donošenje svoje odluke.Važno je zapamtiti da je kapacitet na kutijama samo procjena, koja se vrši putem industrijskih standardnih ISO 247111 smjernica. Gustoća tinte je najvažniji faktor pri određivanju koliko stranica može ispisati vaš uložak.
Koliko stranica uložak može proizvesti, obično se temelji na standardnoj 5% pokrivenosti.

Spremnici s jednom bojom

Mnogi od najboljih pisača koriste CMYK ljestvicu, koristeći različite tonove, poput magenta, cyan, yellow i black (key) za proizvodnju punog spektra boja.
Neki pisači podržavaju jednobojne spremnike i zahtijevaju da korisnici ulažu u četiri različite boje što omogućava vašem pisaču da proizvede potpunu paletu boja. Ove vrste uložaka vrlo su korisne jer mogu smanjiti potrošni otpad što ih zauzvrat čini isplativije. Kad se jedan uložak potroši, ostale tinte se ne troše.

Blok spremnici u boji

Pisači koji podržavaju blok spremnike u boji u većini slučajeva imaju mogućnost podržavanja samo dva spremnika, pri čemu je jedan prostor rezerviran za crnu, a drugi za plavu, ljubičastu i žutu. Uložak u boji treba zamijeniti kada ponestane samo jedne boje, što dovodi do neiskorištene tinte. Sa pozitivne strane, blok ulošci u boji mogu biti jedan od najučinkovitijih potrošnih materijala za kućne pisače, koji redovito ne trebaju ispise u boji, jer je potrebno manje zamjena.

Čvrsta tinta

Ako ste vlasnik čvrstog pisača s tintom, možda ste svjesni da se spremnici s tintom tope unutar tih uređaja, što znači da je kvaliteta ispisa detaljnija. Ovi spremnici su ekološki prihvatljivi i zahtijevaju vrlo malo prostora za pohranu.

Toner uložak

Jedna od glavnih komponenti laserskih pisača su toner ulošci, koji rade zajedno s jedinicom bubnja. Uložak sadrži boju u prahu i sredstva za bojenje, koji projiciraju sliku na bubnjeve, a slika krajnjeg rezultata preslikana je na papir vašeg pisača.

Toneri u paketu

Kao i sve svakodnevne stvari, bolje je kupiti na veliko!

Potrošači koji redovito zahtijevaju ispis u boji, imati će najviše koristi od ovih paketa vrijednosti, posebno ako mogu inteligentno koristiti sve patrone i osigurati da slijede bilo kakve smjernice za pohranu kako bi se toner održao u najboljem redu.

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel