Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Svi članci
07.07.2020.

Čvrstoća karbonskih vlakana uz iznimno malu masu. X1 Carbon krasi kućište ojačano karbonskim vlaknima pa je izdržljiv kao i njegov prethodnik, a manje dimenzije čine ga lakšim i tanjim X1 Carbon-om

Značajke

Naviknite se na provjeravanje sadržaja torbe

X1 Carbon težak je svega 1.34 kg, uz debljinu od samo 15.95 mm - to ga čini najmanjim i najtanjim Ultrabookom kojeg su proizveli. Pripremite se na češće provjeravanje sadržaja torbe kako biste se uvjerili da je zaista tamo.

karbonska vlaknaKarbonska vlaknapero lakoVrlo lagan

Prenosivost bez ikakvih žrtvovanja

Uz 8 % manje dimenzije u odnosu na prethodne generacije, X1 Carbon lakši je za držanje, nošenje i obavljanje posla u pokretu. No najbolje od svega? Uspjeli smo ugraditi još više procesorske snage, više memorije i više prostora za pohranu, za vaše uspješnije poslovanje. Uz to, uspjeli smo i 14-inčni zaslon, koji je Full-HD. To se zove inovativnost.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 

Uživajte u boljoj zaštiti

X1 Carbon zaštitili smo četveroslojnim ojačanim karbonskim vlaknima i okvirom od magnezijske legure za dodatnu čvrstoću kako bi se bez problema mogao suprotstaviti svim nezgodama. Od prolijevanja tekućine do padova i udaraca, ovo prijenosno računalo prošlo je 12 testova otpornosti prema vojnim specifikacijama i više od 200 različitih provjera kvalitete. Bez obzira na to jeste li u uredu ili na terenu, na X1 Carbon uvijek možete računati.

x1 Carbon test

Radno sposoban i izvan standardnih uvjeta

X1 Carbon opremljen je LTE-A (4G) konekcijom kako biste bili povezani i imali pristup svim podacima i aplikacijama u oblaku, čak i kad niste u dosegu WiFi mreže.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 

Baterija X1 Carbon traje do 2 sata. Ako je napajanje pri kraju, značajka brzog punjenja omogućuje punjenje do 80 % kapaciteta u vrlo kratkom roku. Tako tijekom stanke za ručak ili presjedanja, bateriju možete napuniti za više od 12 narednih sati rada.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon WiGig dock

U potpunosti čarobno

Zamislite situaciju kako prilazite svojem radnom stolu noseći X1 Carbon te se automatski povezujete s monitorom, vanjskom tipkovnicom i mišem. Ili ulazite u sobu za sastanke i gotovo trenutačno vaša se prezentacija pojavljuje na zaslonu, a zvučnici su u potpunosti povezani. S ThinkPad WiGig dockom, nema više petljanja s kablovima ni žičnog spajanja.

Ne izmišljamo toplu vodu

Lenovo je isporučio više od sto milijuna ThinkPad računala koje dolaze s našom nagrađivanom, ergonomskom tipkovnicom visoke preciznosti. X1 Carbon također pruža istu legendarnu interakciju koju informatički stručnjaci i krajnji korisnici podjednako očekuju i vole na ThinkPad uređajima, svakog dana i u svakom trenutku.

Samo naprijed – zaboravite svoju lozinku!

Uz Windows Hello više ne morate pamtiti svoje lozinke. Za prijavu na računalo, jednostavno prstom prijeđite preko čitača otisaka.

Čitač otiska prsta

Manje je doista više

X1 Carbon dostupan je s Microsoft Windows 10 . Nema više probnih verzija softvera, ni neželjenih aplikacija. Nema više smetnji i olakšan je pristup IT podršci.
 

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel