Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Blog 7 učinkovitih načina uštede novca kod ispisa

7 učinkovitih načina uštede novca kod ispisa

Svi članci
06.07.2020.

Pisač je vrlo važan uređaj koji se koristi u kući, uredima i ostalim poslovima. Za ispis dokumenta potrebni su spremnici s bojom. Ako se ne brinete o potrošnji tinte , printanje će biti skuplje za vas. Stoga biste trebali znati načine upravljanja resursima vašeg pisača koji mogu uštedjeti svaku kunu.

Ovdje je sedam učinkovitih načina s kojima možete uštedjeti novac na spremnicima s tintom:

 

1. Skica kao učinkovit način ispisa

Na većini pisača dostupni su različiti modovi ispisa. Dizajnirani su na takav način da mogu upravljati kvalitetom i brzinom otisaka koje radite. Količina korištene tinte različita je u svakom načinu. Kada ispisujete bilo koji radni list za bilješke, uređivanje ili čitanje, zadržite razlučivost svog ispisa na visokoj razini. Načini za skice dizajnirani su za potrošnju najmanje količine tinte i stvaranje otisaka vrlo brzo. Ovaj način rada uglavnom je idealan za ispis kućnih zadataka.

2. Ispis na obje strane papira

Danas se mnogi napredni pisači automatski ispisuju na obje strane, pa smanjuju broj stranica na pola. Ako vaš pisač ne može automatski ispisati na obje strane, to biste trebali učiniti ručno.

3. Smanjite veličinu dokumenta

Većina ljudi smatra da su dokumenti koje žele ispisati statični. Dok u stvarnosti možete vidjeti da svaka stranica ima određenu količinu mrtvih razmaka, posebno ćete to naći u word dokumentima. Stoga za Wordove dokumente možete koristiti manje razmake i margine. Kada ispisujete materijal za čitanje ili uređujete djelo, jednostavno prilagođavanje može udvostručiti količinu informacija koje stavite na svoju stranicu. 

4. Možete ponovno koristiti otpadni papir

Samo što na papiru ima nešto otisnuto, ne znači da ga ne možete koristiti. Možete koristiti suprotnu stranu ispisane stranice za bilješke, pripremu bilo kojeg dokumenta koji se može koristiti samo u uredu. Nakon što se papir u potpunosti iskoristi, pošaljite ga na recikliranje. Možete ih koristiti i za izradu popisa za kupovinu i za druge službene svrhe.

PapirIskoristite papirextra imgPametno birajte font

5. Imate mogućnost odabira drugačijeg fonta

Otkriti ćete da su neki od fontova bolji od drugih, posebno ako ne želite nepotrebnu upotrebu tinte. Količina tinte će biti veća ako se koriste hrabriji i deblji fontovi. Bit će vam skuplje. To je korisno za organizacije i tvrtke koje uglavnom ispisuju puno, stoga možete promijeniti veličinu fonta dokumenta koji želite ispisati i tako ćete uštedjeti uporabljenu tintu kao i vaš novac.

6. Isključite printer iz napajanja kada ga ne koristite

Pisači koji su danas dostupni su vrlo učinkoviti. Međutim, ako su cijelo vrijeme priključeni u utičnicu, čak i kada ih ne koristite, vući ćete pasivnu energiju iz strujnog kruga. Da biste smanjili troškove energije, isključite pisač iz napajanja kada ga ne koristite.

7. Kupujte stvari u većim količinama

Možda ste svjesni da kupnja veće količine bilo čega može učiniti stvari manje skupima. Stoga kvalitetne spremnike s tintom možete kupiti u velikoj količini od dobavljača tinte za pisače u Eurotoneru. Dobit ćete neke spremnike s tintom koji se isporučuju u standardnim i spremnicima u kojima je više tinte za veću količinu ispisa. Uz to ćete dobiti i komplete s tintom koji sadrže crne tinte i u boji po nižoj cijeni u usporedbi s onim koje biste kupili pojedinačno.

Stoga biste trebali razmotriti ove navedene stvari prije nego što planirate kupiti novi uložak. Trebali biste znati kako uštedjeti tintu vašeg pisača. Ispis bi uvijek trebao biti jeftiniji. Navedeni načini koriste se za uštedu novca. Stoga može umanjiti i količinu resursa koje koristite.
 

Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel