Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Mobiteli i Tableti Mobiteli Apple Apple iPhone 7, 32GB, Crni
Odabrano 2/2
Sveukupno: 158,16 €
Komplet u košaricu

Apple iPhone 7, 32GB, Crni

apple-3516475 Apple Apple iPhone 7, 32GB, Crni Mobiteli i Tableti/Mobiteli/Apple
Šifra: apple-3516475
Naša najniža cijena
149,00 €
149.00
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Veličina zaslona
Veličina zaslona
4,7"
Zaslon
Zaslon
LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen, 16M
Baterija (mAh)
Baterija (mAh)
1960 mAh
RAM (GB)
RAM (GB)
2
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

iPhone 7 podiže ljestvicu inovativnosti i preciznosti. Počevši od dosad neviđene mrak crne nijanse, preko kućišta otpornog na prskanje i vodu do potpuno nove tipke Home koja je iszdržljiva, responzivna,osjetljiva na dodir i prilagodljiva prema tvojim potrebama. A zahvaljujući novom unibody dizajnu uopće nećeš osjetiti prijelaze između različitih površina.


iPhone je najpopularnija kamera na svijetu. To već znamo. A sada smo se pobrinuli da dobije i optičku stabilizaciju slike, otvor blende f/1,8 koji propušta više svijetla te objektiv sa šest elemenata. Sve to znači da će tvoje fotke i filmići biti još genijalniji, čak i kada ih uhvatiš pri slabom osvjetljenju. Kad se tome pridodaju i napredne nove značajke poput snimanja širokog spektra boja, tvoje fotografije i Live Photos mogle bi izgledati kao prava mala remek-djela. Sada je stvarno sve u tvojim rukama, a kada trebaš malu pomoć tu je četverostruka LED bljeskalica!


S iPhoneom 7 možeš snimati u 4K rezoluciji s više od 8 milijuna piksela. Snimku možeš urediti u aplikaciji iMovie i odmah podijeliti sa svijetom ili snimi usporednu HD snimku rezolucije 1080p i 720p. Izbor je na tebi!


Osim što je dobila veću rezoluciju, FaceTime HD kamera sada hvata i širi spektar boja, pa na selfijima izgledaš još i bolje. Brine te osvjetljenje? Retina Flash prilagođava se ambijentalnoj svjetlosti, donoseći potpuno prirodan izgled tvog tena. Dobar dan, ljepoto.


Zaslon je u središtu svega što radiš na svom iPhoneu, od gledanja fotki, čitanja i pisanja poruka do surfanja i raznih drugih stvari. A kako iPhone 7 koristi isti raspon boja kao i digitalna filmska industrija, savršeno je jasno zašto sve što na njemu vidiš pršti od boja koje mogu uljepšati i najtmurniji dan. Pa zar to nije sjajno?


Kad koristiš 3D Touch, iPhone ti uzvraća laganom vibracijom, poput nježnog tapšanja. Tehnologija je to koju se može vidjeti i osjetiti. Zato novi Retina HD zaslon na iPhoneu 7 dubinski integrira 3D Touch širom iOS-a, omogućujući moćniju i responzivniju interakciju s Porukama, Kalendarom, Mailom i drugim aplikacijama.


iPhone 7 opremljen je dosad najmoćnijim čipom ugrađenim u neki pametni telefon, što ga čini bržim i učinkovitijim od njegovih prethodnika. Naime, čip A10 Fusion s novom arhitekturom pruža nevjerojatnu brzinu rada i mogućnost uštede energije kod manje zahtjevnih zadataka. A kako je riječ o iPhoneu s najizdržljivijom baterijom dosad, to što je sve brže, ne znači da ćeš ga morati puniti češće. Čak naprotiv! Refurbished.


iPhone 7 ima stereo zvučnike i bogatiji dinamički raspon. Slušaj glazbu, gledaj filmove, pričaj handsfree. Na sav glas.


iPhone 7 podržava naprednu 4G LTE mrežu s brzinama do 450 MB/s pri preuzimanju podataka te


superbrzi WiFi do 866 MB/s uz 802.11ac s MIMO tehnologijom. Aplikacije, igre i videozapisi skidaju se u tren oka, a surfanje ide munjevitom brzinom. Izložbeni primjerak. Bez bez punjača. Garancija 1 g.

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
Apple
Memorija [GB]
32
Boja
Crna
OS
iOS
Zaslon
LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen, 16M
Kamera
prednja: 7 MP, f/2.2
Jamstvo (mj)
12
Dimenzije
138.3 x 67.1 x 7.1 mm
Masa (g)
138
Baterija (mAh)
1960 mAh
Procesor
Quad-core 2.34 GHz
RAM (GB)
2
Poveznost
GSM/CDMA/HSPA/EVDO/LTE
Ostalo
Senzor otiska prsta, akcelerometar, žiroskop, senzor udaljenosti, kompas, barometar
Veličina zaslona
4,7"
Glavna kamera
Stražnja: 8MP
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel