Moj račun
Računala Toneri Tinte Pisači Mobiteli i Tableti Audio i video Kućanski aparati Potrošačka elektronika Izbornik
0 0
0
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Proizvodi Mobiteli i Tableti Mobiteli Apple Apple iPhone 12 Pro 256GB Graphite

Apple iPhone 12 Pro 256GB Graphite

apple-130475 Apple Apple iPhone 12 Pro 256GB Graphite Mobiteli i Tableti/Mobiteli/Apple
Šifra: apple-130475
Naša najniža cijena
1.418,67 €
1418.67
Naša najniža cijena za internet bankarstvo i plaćanje pouzećem.
PDV uključen u cijenu. U cijenu nije uključena dostava.
Veličina zaslona
Veličina zaslona
6,1"
Zaslon
Zaslon
Super Retina XDR OLED, HDR10, 800 nits (typ), 1200 nits (peak)
Baterija (mAh)
Baterija (mAh)
2815 mAh
RAM (GB)
RAM (GB)
6
Proizvod je trenutno nedostupan
Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kad proizvod postane ponovno dostupan.
Opis proizvoda

Novi Pro model je narastao i sad je istih dimenzija kao i “obični” iPhone (bez Pro dodatka). Istina, to su manje dimenzije od lanjske obične jedanaestice, ali baš kao i ona i nova dvanaestica donosi 6,1” dijagonalu zaslona i lako pamtljivu rezoluciju od 1,170 x 2,532 piksela, koja na ovoj rezoluciji rezultira s vrlo oštrih 460 ppi.
Riječ je o fantastičnom OLED-u tzv. Super Retina XDR OLED-u, u rangu najnovijih Samsungovih modela. Istina, to se odnosi na kvalitetu prikaza slike jer boje, tonovi, kontrast, vidljivost na suncu, sve je na iznimno visokom nivou, tako da tu nema mjesta prigovoru čak niti najzahtjevnijim korisnicima. Čak je i najniža stopa osvjetljenja dovoljno niska da vam neće smetati gledate li ga u mrklom mraku. Tu su i HDR10, Dolby Vision i ostatak paketa svih mogućih oznaka koje jamče da je riječ o zaslonu najviše klase.
Apple je jedan od proizvođača koji sam dizajnira svoje procesore i u tome je iznimno dobar. Cijelu paletu novih iPhonea tako pokreće posljednji A14 Bionic procesor, a koji je ujedno, s manjim izmjenama, ugrađen i u najnovije MacBook prijenosnike. Riječ je o moćnom šesterojezgrenom procesoru kojem dvije velike Firestorm jezgre kucaju na 3,1 GHz, a četiri manje i štedljivije Icestorm na 1,8 GHz. S tim da se takt manjih jezgri uz pomoć Turbo Boost tehnologije zna povisiti i na 3,1 GHz u kritičnim trenutcima.
Očekivano je brži od prijašnjeg A13 i donosi novi četverojezgreni GPU, a Apple tvrdi da je čak 50% snažniji. Uz njega se još nalazi i novi 16-jezgreni NPU koji je zadužen za 70% bolje performanse kad je u pitanju umjetna inteligencija.
Klasična postava tri kamere na poleđini i jednom selfie kamerom nije ništa novo na Pro modelima. Sve četiri sposobne su uhvatiti 12 MP fotografije i u većini slučajeva daju vrhunske rezultate, što je i očekivano s obzirom na cjenovni rang. Naime, ključna novost je što konačno nakon toliko godina, možete promijeniti rezoluciju u kojoj ćete snimiti video bez da morate proći kroz cijele postavke kompletnog uređaja da biste to uradili.
iPhone 12 Pro ima zaslon zaobljenih uglova, koji prate prekrasno zaobljeno kućište, a dio su standardnog pravokutnika. Ceramic Shield nalazi se sprijeda, a teksturirano mat staklo straga, nehrđajući čelik.

Tehničke specifikacije
Proizvođač laptopa
Apple
Memorija [GB]
256
Boja
Silver (srebrna)
OS
iOS 14.1
Zaslon
Super Retina XDR OLED, HDR10, 800 nits (typ), 1200 nits (peak)
Kamera
12 MP, f/2.2, 23mm (wide), 1/3.6"
Jamstvo (mj)
12
Dimenzije
146.7 x 71.5 x 7.4 mm
Masa (g)
189
Baterija (mAh)
2815 mAh
Procesor
Hexa-core (2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm)
RAM (GB)
6
Poveznost
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
Ostalo
Face ID, akcelerometar, žiroskop, blizina, kompas, barometar; Naredbe i prirodni jezik Siri za podršku za širokopojasni pristup (UWB)
Veličina zaslona
6,1"
Glavna kamera
12 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS 12 MP, f/2.0, 52mm (telephoto), 1/3.4", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom 12 MP, f/2.4, 120˚, 13mm (ultrawide), 1/3.6"
Budi u toku s novim proizvodima i popustima!

Prijavi se i budi u toku s novim proizvodima, popustima i ponudama Eurotonera!

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Facebook gumb share
Live chat
Sendgrid
Zopim chat
Google+

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel